Lördag-Söndag

I lördags låg jag ute och slappade i solen mest hela dan och åkte till stallet på eftermiddagen. Joel hade tagit bilen till jobbet så han skulle kunna hämta mig efter han slutat, de var verkligen tur de. Jag red ut barbacka och sista biten på vägen tillbaka så gick jag och satt inte på hästen, för jag hade trillat av och skrapat i armbågarna rejält på grusvägen.

Ena armbågen fick bara lite skrapsår men den högra fick rejäla skrapsår som var riktigt djupa också. Svider och värker ju som satan! När jag kom till stallet igen så var ägaren där och tog hand om hästen, så jag kunde skölja av mina sår och återhämta mig lite. Man blir ju lite chockad. Sedan fick jag en väldigt frusen bulle av tjejen som äger stallet, för att kyla ner armbågen med fick även en cola istället för en tårta som man brukar köpa när någon trillat av ;)

Sedan var de bara att vänta tills Joel kom, hem direkt och tvätta såren med desinfektionsmedel och på med plåster. Hoppas verkligen de inte blir infekterat eller något.

Landade ju på högra sidan så idag vaknade jag med blåmärken på låret också, kan inte ligga alls på den sidan som är min favoritsida.. Armbågen värker såklart också hela tiden, men tur de inte var värre!



Efter jag blivit omplåstrad och hade duschat, ätit middag och fixat oss så begav vi oss till Jenny och Rickard. Där drack, umgicks och spelade vi spel innan vi åkte ner till stan. Vi satte oss på NH's uteservering och snackade över en drink. När vi sedan skulle dra vidare så hade klockan sprungit iväg och ingen av krogarna lockade särskilt mycket längre.

Jag var lite orolig om min högra sida också, folk stötte ju emot min högra armbåge ibland och de var inte skönt alls. Så de slutade med att vi åkte hem och direkt blev de sängen. Hade en väldigt kul lördagskväll med bästa sällskapet iaf!

Nu har vi vaknat för en timme sedan ungefär av att de är så sjukt varmt i sovrummet, solen går ju upp på den sidan.. Joel är ledig idag så vi skapa och tvätta bilen då vi inte hann de i fredags. Ska även förbi biltema för att byta bilbatteriet vi inte behövde till ligg underlag och sovsäckar, är ju snart dax för Bråvalla! Sedan blir de bara att slappa :) funderar på om de är så smart att sola med mina vackra omplåstrade armbågar, tänker på infektionsrisk osv.. Får se hur de blir, Joel säger till mig hela tiden att de är svårare att få infektion än man tror egentligen. Stämmer väl så länge man inte ligger med öppna sår på sjukhuset där bacillerna och virus flyger omkring.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo