Kvälls äventyr

Har haft en väldigt lugn och skön torsdag, Joel har varit ledig så vi har passat på att både tvätta och stor handla. Så himla skönt att åka med bilen och stor handla, slippa bära tunga kassar och de går så mycket fortare! Annars har vi tvättat som sagt och ätit massa gott här hemma, till middag t.ex. valde vi att lyxa till de lite grann när vi ändå hade tid och ork för de.

Vi åt lövbiffsknyten med paprika, lök och vitlök/ört smör i tillsammans med potatiskroketter och sallad, hade även två olika kallsåser till.
 

Så himla gott, älskar kroketter! Efteråt tog vi en promenad för att slänga lite flaskor/burkar och annat, påvägen hem pratade jag om att jag var sugen på att göra något så vi bestämde oss för att gå hem för att byta om och sedan åka ner till stan och sitta på någon uteservering. När vi sedan gick hemifrån så tyckte Joel bussarna gick så dåligt med tanke på att han jobbar imån (idag, fredag) så vi tog bilen.. Vi hamnade dock inte i stan ändå, utan hittade på ett annat kvälls äventyr istället. Hade gärna berättat vad men jag lovade att inget säga :) kul var de i alla fall, liten adrenalinkick att få testa på något nytt och jag hoppas de inte dröjer allt för länge tills nästa gång och tills man får testa mer inom området!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo