Ändrade planer

Ska ju vanligtvis till stallet idag men fick veta imorse att Prinsen ska vila i en vecka så jag ska inte dit idag eller på onsdag, blir först nästa lördag som jag får se denna utsikten igen..


Så idag händer de inte alls mycket, ska komma ut på en promenad har funderat lite på hur jag kan göra min vanliga promenad längre och har en idé, kanske testar de idag. Funderar på att städa lite här hemma också men de kanske får vänta till imorgon istället då Joel ändå är ledig så man kan hjälpas åt. Armbågarna läker bra, fortfarande lite ömt om den högra eftersom den var värst och de ser ju inte för trevligt ut men den blir bättre i alla fall.

Har börjat längta mer och mer till vi flyttar nu också, har fått så mycket ideér om inredning och sånt där, ska bli så himla kul! Är verkligen taggad för de och så ska de ju bli skönt när jag får pengar igen också eftersom de inte gått alls med att söka sommarjobb.. Ett stort plus sen blir ju att vi har egen tvättmaskin också, så skönt att slippa springa i massa trappor.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo