Lördag 13:e juli 2013

Igår så var Joel ledig, vi hade egentligen planerat att börja flytta en del lådor till lägenheten i Ryd och sedan skulle Joel hjälpt sin polare där lite men dagen blev inte riktigt som vi tänkt. Bilen ville fortfarande inte starta (tredje dagen i rad) så de blev ingen flyttning av lådor, ingen storhandling och inte heller att Joel hjälpte sin polare..
 
Istället gick vi till Johannelunds badet och låg där någon timme, solade och jag tog första doppet för i år. Vi hade Nala med oss, så tyvärr kunde vi inte bada tillsammans, men de var väldigt bra träning för Nala även om hon skällde lite grann ;) Vi har tänkt gå tillbaka dit, fast utan Nala då nästa gång, förmodligen i början av veckan när Joel är ledig. Resten av dagen var vi bara hemma och tog de lugnt, tvättade och städade lite.
 
 
Idag är min sista dag då jag har Prinsen, har bestämt mig för att inte vara kvar och rida honom, av flera olika anledningar. Hade velat att Joel kunde köra mig dit och tillbaka men tyvärr jobbar han ju till halv fem och så funkar ju inte bilen.. Så blir att ta bussen, får se om jag rider. Vill de men samtidigt orkar jag inte, lite sorgligt är de att de är sista gången men samtidigt skönt då jag funderat på detta ett tag nu. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo