Onsdag 9:e januari 2013

Har lite beslutsångest.. Vill så gärna börja rida igen, men ridskola är så sjukt dyrt. Har ju sökt till ridskolan, och fått en plats, sedan för någon dag sedan fick jag hem papprena från dom med all information osv. och nu känns de mest bara jobbigt. Jag önskar verkligen att jag kände någon här nu som har häst/hästar som hade behövt hjälp.. Mest av allt önskar jag att jag hade haft en egen häst, så man kan bestämma själv. Men den ekonomin har man ju inte. Varför ska de vara svårt, vet inte alls vad jag ska göra..
 
Och sen de här med väktar utbildningen, att veta att jag troligtvis inte kommer in för att jag faktiskt har fullständiga gymnasie betyg.. När jag vet helt säkert att jag inte kommit in, så måste jag åter igen fundera på vad jag vill göra och leta efter något nytt. Åh, om man ändå visste vad man vill göra. Ville bara skriva av mig lite, de känns lite jobbigt just nu med de mesta faktiskt. Man har ju övriga problem förutom dom man nämner i bloggen också..
 
 
Till något lite roligare! Igår testade vi på att laga detta..
 
 
Saknar att äta på Jensens väldigt mycket faktiskt, billigt och gott, trots att de alltid tog lite extra tid. Hoppas de öppnar ett Jensens i Linköping. 
 
Har idag fått två bio biljetter också, kom med posten! Hihi, så i helgen blir de nog bio med älsklingen. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo