Lördag 12:e januari 2013

Så ovant fortfarande att skriva 2013 i rubriken ^^
 
Idag har vi bara varit hemma och tagit de lugn, eller jag och Nala har de i alla fall. Joel var iväg några timmar för att se hockey med grabbarna. Sedan gjorde han en jätte god gryta när han kom hem, hade även med sig coca cola, som jag har varit sugen på hela dagen! Ätit lite bullar och bara myst framför tvn.
 
Har inte så mycket att berätta egentligen, varit en lugn lördag helt enkelt. Egentligen är jag väldigt sugen på att gå ut.. Får bli någon helg sen när man har mer pengar.. :P
 
Ska städa undan lite grejer och fixa mina naglar, kanske även applicera ricinolja i håret, var ett tag sen nu. Imorgon får vi besök av Jenny och Rickard :) ska bli kul, var ett tag sen nu ju. Ska bli intressant att se hur Nala sköter sig, hon brukar mest skrämma våra gäster ;) haha..
 
Ska testa en ny grej imorgon som jag tror funkar, nämligen möta upp dom ute så hon får gå en liten bit med dom och hinna vänja sig innan vi är här hemma. Hoppas de blir bra, min lilla pälsboll! Hon är ju världens snällaste och mysigaste, hon är bara ovan vid andra människor.. 
 





jenny

Men så söt!

Svar: ja en riktig sötnos ;)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo