Ljuva torsdag

Kom upp hyfsat tidigt imorse, vaknade först runt 10 tiden men var så jäkla trött så sov någon timme till sen. Sambon har varit ledig idag så vi har umgåtts mest hela dagen. Efter lunch gick vi en promenad med Nala bort till Ica för att handla lite små grejer till middagen. Passade även på att ta med systemkameran för att hinna ta lite fina vinter bilder, har ju varit så fint väder idag.
 
Mycket mer än så har vi inte gjort, skulle möblerat om här hemma idag men de blir imorgon istället. Har fått reda på att jag kommit in på totalt 3 kurser jag sökt, än så länge. Av 5 sökta, så de går äntligen framåt för mig!
 
Hoppas få veta hur de gått för de sista kurserna snart. Vi har kollat på Harry Potter filmerna nu, några dagar i rad. Idag såg vi den tredje filmen, att man aldrig tröttnar på att se dom. Tänka sig att man ibland glömmer små detaljer också, men de kanske är därför man orkar se dom om och om igen ;) Hade gärna velat läsa böckerna, sambon har ju dom, men tyvärr blev dom kvar hos hans föräldrar i Kiruna när han flyttade ner hit för några år sen..
 
Hur som helst, sitter här med lite huvudvärk, börjat gå över nu den var värre för ett tag sen, hoppas den försvinner helt snart..
 
 
 
Mina fina ♥





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo