Hemma

Go kväll!
 
Vi har kommit hem för några timmar sedan, åt middag och somnade i våran säng. Har sovit så dåligt inatt och inte många timmar heller, då vi skulle flyga på morgonen från Kiruna, så har varit väldigt trött hela dagen när vi rest. Sov nästan lite för länge nu med men känner mig fortfarande väldigt trött så blir nog inga problem med att somna sen.
 
Har precis kollat igenom alla bilder på systemkameran och lagt in dom på datorn. Tyvärr är väldigt många bilder när jag red suddiga, men några finns de som blev bra. Får se, man kanske lyckas ta några bättre nästa gång!
 
 Pjakkur är så fin ♥ och rolig att rida!
  
Resan gick som sagt bra, med tröttsam var den. Vi flög vid 10.30 från Kiruna, vi fick inte platser bredvid varann heller, de var tråkigt. Men som tur var så kunde vi sitta med gången emellan oss i alla fall. Vi hängde ett tag på Arlanda innan vårat tåg gick vid 15.34. Vi åt lunch, läste bok och tog en öl/cider och kollade början av hockeyn. Väl på tåget somnade jag direkt.

Igår gick vi på stan i Kiruna och köpte nästa bok i en triologi som jag läser, när vi sedan skulle lägga oss på kvällen märkte vi att vi köpt fel.. Hade köpt den första boken igen, den jag hade läst, istället för andra boken. Blev lite besviken, men de är väldigt lika. De löste sig i alla fall och idag fick jag till slut den andra boken.
 
Ska i veckan försöka att redigera lite av bilderna och göra lite bild inlägg till er. Nu ska jag fortsätta mysa med Nala som blev jätte glad när vi kom hem, jag har saknat henne mycket! 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo