Glossybox - Januari

I tisdags så kom min glossybox! Blir alltid lika glad när man får smset att de finns att hämtas ut, men..
 
Denna boxen tyckte jag var den sämsta hittills. Innehållet är inte alls vad jag föreställer mig att man får i en glossybox, med några undantag givetvis. Men jag blev besviken helt enkelt.
 
Man fick även denna månaden med glossymag, som jag tycker är sådär.. De är kul att få med en tidning med mode och skönhet som innehåll, men jag tycker inte dom gör den så bra som dom hade kunnat. Tidningen hade kunnat vara så mycket bättre, istället bläddrar jag igenom den ganska snabbt, läser knappt de som står och hittar sällan något jag tycker är intressant. Dom gör den tråkig på något sätt, tur att de bara är en bonus och inget man betalar för.
 
 
 
 
 
 
Här ser ni då innehållet:
 
Burt´s bees - Lemon butter cuticle cream (nagelbandskräm)
 
Percy & Reed - No-fuss fabulousness dry conditioner (torrbalsam)
 
SB12 - Toothpaste (tandkräm)
 
Elite models - Intensity eye pencil (vattenfast kajal)
 
Olivia by CCS - Eco makeup remover wipes (rengöringsservetter)
 
 
Jag förstår inte varför man skickar med tandkräm och även munskölj (fått tidigare) i en skönhetsbox, som dessutom ska vara "lyxig." Och även just i denna boxen, rengöringsservetter?! Känns som att glossybox bara har haft de som utfyllnad för de inte kom på något bättre. Nä, denna boxen var kass.
 
Har än så länge testat torrbalsamet och kajalpennan, tyckte mest om kajalpennan i denna boxen. Torrbalsamet, njaa.. jag ser inte varför man skulle behöva ett sånt, de känns bara överflödigt. Något man bara hittat på för att torrschampo finns. Vet ärligt talat inte hur och när man ska använda de egentligen - överflödigt..
Nagelbandskrämen, känns väl som en grej som passar i boxen, som de andra två jag har testat redan. Men vet inte om jag kommer använda den särskilt mycket, jag har redan en så bra handkräm...





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo