Energin tar slut

Imorse blev jag återigen väckt av ett telefonsamtal, denna gången från en av de skolor som jag sökt kurser hos. De var syon där som ringde och berättade att jag inte var "behörig" att läsa de två kurser jag sökt hos dom, tyvärr stod de ju inget om vad man skulle ha läst tidigare för att få söka dom, så de visste ju inte jag.
 
Men hon var väldigt hjälpsam och ville att jag helt enkelt skulle byta ut de två kurserna till några andra jag vill läsa, så har idag suttit igen och letat kurser. Denna gången enbart hos den skola hon ringde ifrån, sedan måste jag höra av mig till henne senast denna vecka.
 
Jag börjar bli så trött på de här, de känns som om jag inte får göra nånting snart. "Du får inte göra si, inte göra så, bla bla bla.. men VAD får jag göra då?!!"
 
Känner att min energi för att engagera mig försvinner mer och mer, snart kommer jag inte orka mer. Då slutar de väl med att jag går runt som en zombie, är hemma hela dagarna och struntar i omgivningen, de vill jag ju inte. Men vad har jag för val när jag inte kommer in på någon utbildning/kurs jag söker, inte heller de jobb jag söker.
 
Va lätt de hade varit om någon kom fram till en och sa "jag hjälper dig" eller kanske t.o.m "åh, men du är ju perfekt för de här."
 
Ledsen att jag gnäller och att de blir många såna här inlägg nu för tiden, men vad ska jag säga.. De är såhär jag har de och känner mig just nu.

 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo