Shoppat

Har varit på stan med älskling och shoppat lite, blev även att äta lunch på stan, vi åt på Wok away. Var väl helt okej, något dyrt för vad man fick men mätt blev man i alla fall, de är ju huvudsaken.
 
Köpte ett kort att skicka till bästisen för alla ♥-dag. Även ett kort till mamma. Sedan hittade jag en jätte fin klänning på New yorker, som jag ska ha när jag och Joel ska ut och äta på alla ♥-dag. Ska försöka lägga upp någon bild på klänningen när jag använder den på torsdag. ;) Köpte även en bio-oil, har hört mycket bra om den för bl.a. bristningar. Jag har fått så jäkla många bristningar på mina lår, tycker de är jätte fult och kommer inte alls trivas i bikini eller korta shorts om de är kvar till sommaren.. Så jag hoppas på att bio-oil är så bra dom de sägs!
 
Mystiskt nog så ville inte Apoteket sälja de, för att de kan ge allergiska reaktioner.. No shit, vad kan inte ge allergiska reaktioner. De säljer ju massa grejer på Apoteket som kan göra de, förstår inte vad skillnaden med bio-oil är. Men de finns några Apotek som säljer de.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo