Fredag 8:e februari 2013

Mår faktiskt väldigt bra idag :) det är endast hostan kvar nu, hoppas den inte blir allt för långvarig. Lyckades gå fram och tillbaka till Ica både igår och idag, fast när jag kom hem igår fick jag näsblod.. men efter de så har näsan slutat rinna och vara snorig, så något positivt kom med de i alla fall.
 
Idag kom även de nya lakanen som jag beställt :D dra på lakan, som har resår i kanterna, så de inte flyttar på sig eller blir rynkiga när man ligger i sängen. Älskar såna lakan! Men har inte haft några till våran dubbelsäng innan, utan bara vanliga, så jag hoppas dessa är bra. Om jag gillar dom ska jag nog köpa några fler.
 
Ikväll så ska jag gå ut med Jenny :) kommer bli roligt! Får väl ta de lite lugnt för förkylningen bara, hehe. Men har inte bestämt vad jag ska ha på mig än, ska börja fixa mig om någon timme.. Ska först äta middag med mamma, tyvärr hinner inte min kära sambo hem innan jag går hemifrån, kommer kännas ovant. Kommer jag inte hem allt för sent så kanske vi kan se en film och mysa lite innan vi lägger oss. 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo