Första inlämningen

Har precis lämnat in min första uppgift! Har valt att ta en kurs i taget och har börjat med medicin kursen. Har fått höra att den är svårast, lite därför jag valde att börja med den. Och har själv känt av att den är svår också, då jag fastnat på uppgifterna flera gånger. Men nu har jag alltså lämnat in den första uppgiften, så bara att börja på nästa. Hoppas på att vara klar med kursen i början av mars.
 
Annars då så händer inte så mycket just nu. Ska försöka komma igång med träningen igen, har ju inte tränat på hela nya året nu, har ju varit förkyld två gånger och sådär.. Har någon märklig ryggont som inte försvinner, den kommer och går men har oftast ont i ryggen minst en gång varje dag. Alltid vid olika tillfällen så svårt att veta vad de beror på. Måste nog ringa vårdcentralen om den inte försvinner och få en tid. Joels hosta vägrar försvinna också, så snart blir de nog dags för honom att ringa vårdcentralen också..
 
Tycker jag känner mig dålig jämnt nu för tiden och aldrig riktigt får känna mig helt frisk längre. De är väldigt tråkigt. Så hoppas att min rygg blir bra snart, att de inte är något allvarligt. Har även de senaste dagarna känts som att jag fått uvi, men ändå inte.. Har druckit lite sura drycker och sånt ifall de skulle vara uvi, men de känns så annorlunda jämnfört med tidigare när jag haft uvi.. Hoppas de försvinner också snart! Vill inte behöva kolla upp de också.
 
Usch så jag klagar, får sluta nu ;) Ska äta lite lunch och sedan sätta igång med pluggandet igen.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo