Lördags kvällen

Vi hade en jätte trevlig kväll igår, var bortbjudna på middag hos Jenny och Rickard. De bjöd på trerätters, väldigt gott alltihop! Vi spelade lite spel hos dom också innan vi begav oss till stan, där vi hamnade på Riva/Harrys/Sliver, testade att dricka tequila för första gången, vilket inte var så farligt som man trott ;) Vi hann även med lite dans innan de var dags att bege sig hemåt.

Självklart missade vi bussen med någon minut så vi promenerade hem, på vägen hem mötte vi Petter som också var påväg hem och som hade ringt lite tidigare och velat ha skjuts, men de gick ju inte när Joel hade druckit :P vi stod i alla fall i mitten av vägen och pratade ett tag, polisen stannade till vid oss och frågade vad vi gjorde, de tyckte vi stod lite dåligt till. Efter de blev de raka vägen hem till sängen. En mycket lyckad kväll!
 
 
Idag är det första advent, tänk att det redan är december. Blir att mysa ikväll, kanske se någon film och tända adventsljus. Hade tänkt baka bröd idag, men frysen är så jäkla full redan så jag tror jag väntar med de någon dag till så man hinner få lite mer plats i frysen. Hoppas ni får en mysig första avent!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo