Bio måndag och fullspäckad tisdag

Måndag.
Igår så gick vi en sväng på stan, sedan var jag även hos en psykolog och pratade om min tandvårdsrädsla. Psykologen skulle bedöma om jag har tandvårdsfobi eller inte, om man har de kan man få rätt till behandling av de tillsammans med tandvårds behandling. Jag har ju i somras börjat gå till tandläkaren igen efter ett uppehåll på ca 6-7 år.. Dock har de bara blivit samtal med tandläkaren under mina besök då jag varit för rädd för undersökning och att ens sitta i tandläkar stolen. 
 
Har aldrig varit hos en psykolog innan så de var trots allt lite spännande att se hur de funkar. Man hade ju lite idéer om hur de skulle vara, och jag måste säga att jag blev glatt överraskad ändå. Psykologen som var en tjej, var hur snäll och bra som helst. Skulle definitivt kunna rekommendera henne. Hon var väldigt rak med mig från början och sa att vi ändå kommer prata om något jag tycker är obehagligt och jobbigt - min rädsla, att de kunde vara en del jobbiga frågor osv.. så om jag behövde en paus var de bara att säga till. Blev även en del kallprat och skämt, kände mig ovanligt nog bekväm och kunde berätta precis hur de låg till. De kändes skönt att kunna prata med någon så lätt, att jag kunde berätta allt utan att känna mig dömd eller att de var konstigt på något sätt. De var lite svårt att hålla tillbaka tårarna ibland, men jag lyckades hålla mina kinder hyfsat torra ändå. Hon var väldigt förstående och fick mig att känna mig säker och påminde mig även om att vissa saker jag berätta är otroligt vanligt för alla.

Besöket gick ovanligt fort tyckte jag, trodde jag skulle bli kvar minst en timme, men efter en halvtimme var jag färdig. Och hon berättade att hennes bedömning var att jag lider av tandvårdsfobi. Så nu har hon skickat sin bedömning vidare, och nu börjar processen. Dröjer till nästa år nu, så får vi se om jag får hjälp.
 
Till kvällen fick Joel sin julklapp av mig lite för tidigt, nämligen att gå på bio. Vi var båda väldigt sugna på att se The Hobbit 2, och det var verkligen inte någon besvikelse. Se den om ni inte gjort de!! 

En annan rolig nyhet är att Joel blev farbror för andra gång igår, hans bror och fästmö (som tidigare har en son) fick en dotter igår, så otroligt söt. Ska bli kul att få träffa den lilla när vi åker upp till våren, stort grattis igen!


Men nu är de tisdag, och vi har precis storstädat här hemma. Jag sitter med ansiktsmask just nu och ska sedan fixa mina naglar också. Sedan ska vi nog förbi min kära bror och äta lite tårta. Han har pratat om att baka en chokladtårta i några veckor nu, så de ska bli spännande att få smaka denna omtalade tårta. Den låter otroligt mäktig! ^^
 
Har inte fått tag i de snygga glögg kopparna från Indiska som jag så gärna ville ha,
så igår köpte vi dessa från IKEA istället, de var rea på dom.
Vi köpte de randiga, tyckte inte de prickiga var lika fina.
 





Jenny

Vad skönt att det gick så bra med psykologen! Ibland är det nästan skönare att prata med någon utomstående än någon anhörig. De kan sin grej och man är ju där utav ett syfte. Men jag hoppas ändå att du känner att du kan prata med mig om det är något. :) KRAM!

Svar: Självklart, och de gäller ju dig med såklart :) om du vill prata om nåt så finns jag här för dig <3 KRAM!!
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo