Oväntat

Jaha, så blev de en lugn vecka för min del ändå. Hade räknat med att kunna börja plugga denna veckan, men ska inte till skolan förrän på måndag så jag får göra lite andra planer för veckan. Börjar dock bli riktigt rastlös och vädret gör de inte bättre, regn och åska två dagar i rad nu. Idag har jag ont i huvudet och är otroligt trött, fast jag har sovit bra. 
 
Blev i alla fall en cykel tur bort till Hemköp. Joel lånar alltid min cykel till jobbet (för att den är bäst!) så då tog jag hans cykel till Hemköp, han har ett monster lås till den så jag såg väldigt badass ut när jag cyklade fram och tillbaka till Hemköp ;) Glömmer dock varje gång jag cyklar på den att den har handbroms och att man inte bromsar med pedalerna som på min, så sitter alltid och trampar bakåt som en galning innan jag kommer på de.. ^^
 
Ska äta lite sen lunch nu och fixa här hemma, vill bara bli färdig med allt men självklart är ju inte containern tillbaka än så man kan slänga grejer... Får hoppas den kommer tillbaka snart. Sen när vi packat upp allt och är färdiga med de så börjar ju den mer roliga delen med att byta ut sofforna och fortsätta inreda! 
 
På tal om något helt annat så ska jag provrida en häst imorgon, en stor häst så ingen ponny denna gången.
Lite nervöst för de var ju ett tag sedan jag red stor häst nu.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo