Lördag 10:e augusti

Vad fort de går, redan lördag! På måndag börjar terminen, har dock inte hört något från skolan om tider och så där, får kolla hemsidan men tror inte de lagt upp något där heller. Får väl kanske veta på måndag i så fall. Känns som sommaren bara sprungit iväg, samtidigt blir de skönt att få lite rutiner igen och längtar faktiskt lite till hösten ändå, få klä sig i mysiga koftor och ta massa fina kort bland de vackra löven!
 
Igår passade vi på att grilla, första gången vi grillar själva hemma ^^ Har inte haft någon grill innan, alltid tänkt köpa men så nu när vi flyttade så fick vi Fors grill som han haft här, då han inte har någonstans att grilla på där han bor nu. Var otroligt gott, och vi kommer nog passa på att grilla mer nu så länge de går.
 
Idag ska jag plocka lite här hemma så vi får lite ordning snart, grovsop containern har kommit tillbaka. Försvann ju precis när vi tänkte börja slänga grejer men så kom den tillbaka igår, så vi slängde en del redan då. Så skönt att bli av med de och få mer utrymme i förrådet. I slutet av veckan hoppas jag på att vi lyckats ordna upp här hemma :)
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo