Helgen

Redan söndag, helgen har ju bara sprungit iväg. Har knappt hunnit märka eller ens tänka på att det är helg och nu är den snart slut! Har ju längtat lite tills skolan skulle börja igen men nu när jag faktiskt börjar imorgon så får jag nästan lite ångest ändå, men de ska nog gå bra.
 
Denna helgen har varit ganska lugn, i fredags var vi bara hemma. Containern kom tillbaka så vi slängde grejer i fredags kväll och myste hemma. Sedan igår (lördag) så var jag och provred en häst, mötte Alexandra (ägaren) vid resecentrum och tog bussen tillsammans, klickade direkt och de kändes så otroligt skönt. Väl framme i stallet sen så hämta vi in Pilgrim som hästen heter, jätte söt var han och otroligt snäll. Red ut och Alexandra cyklade med, testade alla gångarter och de gick bra. Märkte att man måste vara bestämd direkt för att få honom att arbeta och göra som man vill, slapp regnet med så de var skönt. Var en så sjukt söt katt i stallet också, så liten och otroligt söt. De gick som sagt jätte bra och skulle fundera någon dag och höra av mig till Alexandra sen.
 
Senare på kvällen så mötte vi Jenny och Rickard för att gå hem till Rickards syster och kolla på hennes soffor. Vi vill ju ha nya soffor och hon säljer sina. Vi ska fundera på de i några dagar också, mycket att fundera på ^^ Efteråt så åkte vi hem och lämna bilen innan vi åkte ner till stan och gick hem till Fors, där vi var fram till småtimmarna. Då åkte vi hem och la oss direkt, var helt slut.
 
Idag så vaknade jag med både träningsvärk och mensvärk så kommer bara vara hemma och ligga i soffan eller sängen mesta dels av tiden. När Joel slutat ska vi handla lite små grejer bara, sedan får vi se vad som händer. Är han inte allt för trött efter jobbet så kanske vi fixar lite här hemma.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo