Trött tjej idag

Vaknade och gick upp någon gång mellan 8-9 idag, ovanligt för att vara mig men så fanns de ju en anledning till att jag gick upp så tidigt också! Skulle nämligen till skolan för att ha HLR övning, sista för medicin 1 kursen, tror jag, har inte hört något om att de blir prov iaf.. Jag var ju klar med den för rätt länge sedan nu så de är skönt att ha allting färdigt nu.

Fick vara med en klass som inte pluggar på distans, va faktiskt kul att vara i skolan igen, lite så att man blir sugen på att plugga som "vanligt." Efter skolan åkte jag hem och åt lunch med sambon, sedan åkte vi och handlade lite i Ekholmen. Aldrig varit där innan så de var kul att se lite nytt, ligger ju inte särskilt långt bort från oss. Sedan har vi bara slappat, jag har läst lite i nya Veckorevyn som kom idag :)

Ska försöka orka städa lite här hemma snart också, väntar bara på att Joel ska komma hem, han åkte för att byta en skjorta han fick i present på posten idag. Han fyller ju år imorgon, så hans bror med familj hade skickat en skjorta på posten som Mika (brorsonen) valt ut ^^






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo