Flyttdags

Joel väckte mig på ett väldigt oväntat sätt imorse, han kom in i sovrummet och ropade "älskling vi måste flytta!"

Vi hyr ju våran nuvarande lägenhet i andra hand, pga av att Joel faktiskt stod på ett annat lägenhets kontrakt när vi skrev kontrakt för denna lägenheten. Men inte tyckt att det har varit några problem för de har varit som om vi hyrt i första hand ändå.

Men imorse så ringde killen som bott här innan och sa att han kommer tillbaka till Linköping och eftersom det är så svårt att hitta lägenhet här så fick vi till slutet i augusti på oss. Schyst liksom, han brydde sig väl inte om att försöka leta själv utan kastar ut oss istället.. Men men, tyckte redan innan att han var en skitstövel med tanke på vilket skick lägenheten var i när vi flyttade hit, och vi har ju fixat allt.... Så nu kommer han tillbaka och behöver inte lyfta ett finger.

Det är lite tråkigt tycker jag men vi hade ju tänkt att flytta härifrån förr eller senare, efter allt annat var löst iofs. Men nu blir det såhär istället. Vi har i princip redan en lägenhet att flytta till, otroligt skönt att de löser sig så smidigt, tack vare att jag är så smart ;) hehe.. Och denna flytten kommer gå smidigare för oss.

Till något helt annat. Kvällen igår med Jenny var väldigt trevlig :) vi pratade om de mesta och drack ett glas vin. Sen när vi väntade på bussen hem dök plötsligt Joel upp från ingenstans, LHC hade ju förlorat så grabbarna ville dränka sina sorger i öl. Jag hängde på då jag ändå hade min fina nya klänning på mig och inte direkt ville åka hem redan. Vi hamnade på De Klomp, där vi satt och hade väldigt udda konversationer om allt konstigt de äter i Kiruna. Allt från kanin, ren, älg, häst och björn..

Efteråt var vi alla rätt hungriga men tyvärr var McDonalds i stan stängt, så vi skiljdes åt. Jag och Joel cyklade (skjutsade varann) en bit på vägen till McDonalds vid Braskens bro. Jag fick cykla i förväg och beställa mat då Joel frös för mycket för att cykla ^^ vi hade väldigt kul hela vägen dit och hem.

Idag har vi tvättat och ja.. De var väl allt ^^ haha.. Skulle pluggat men så har jag haft näsblod och haft halsont resten av dagen sen för allt blod man får ner i halsen.. Bakade en kladdkaka nu på kvällen, men strax blir de nog sovdags!

Här är en bild på Joel med skinnjackan han har fått i förskott som födelsedagspresent :) en väldigt dyr sådan! Så den är från mig, hans mor, far och mor- och farföräldrarna. Joel är mer än nöjd!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo