Helgen

Lördag hade jag och vovven mys dag! Vi sov länge och tog de bara lugnt hela dagen, med promenader och massa mys i sängen. Framåt eftermiddagen började jag fixa lite tills Joel skulle komma hem, duschade och fixade mig samtidigt som jag fixade våran middag. Så när Joel kom hem var det bara och äta direkt, sen duschade han och fixade sig medans jag och Nala tog en promenad. Efter de åkte vi ner till stan, förbi Hemköp för att köpa hundgodis och sen mot bowlinghallen för att möta Jenny och Rickard.
 
Vi spelade en omgång, drack lite och hade trevligt. Första gången jag var och bowlade just där, första gången jag bowlade i Linköping faktiskt. Fick två strike så är nöjd även om jag förlorade, alltid haft otur i spel..
Men tur i kärlek, otur i spel heter de ju ;)
 
Vi satt kvar efter bowlingen en stund och pratade och drack. Sedan åkte vi hem och kollade hur Nala hade de medans Jenny och Rickard var kvar i stan. Vi blev lite hungriga när vi var hemma också, så vi åt lite och gick ut med Nala. Slängde iväg ett sms och kollade om de hade hamnat på någon krog men de hade åkt hem, vi ville inte riktigt avsluta kvällen så tidigt, klockan var ju endast 22 när vi bowlat klart, så vi gick bort till dom. Skönt att vi bor så nära varann. Drack lite vin och grabbarna drack whiskey och fick cheesecake med passionsfrukt :D mums!
 
Tiden bara sprang iväg när vi var där, men det gör den ju när man har roligt!
Det är otroligt kul att ha hittat några att umgås med.. Älskling som har tjatat på mig om att skaffa vänner, kunde ju inte bli bättre nu när jag hittat en och vi dessutom har ett par att umgås med också :)
Det var en väldigt trevlig lördag! Slänger upp en bild på vad jag hade på mig på kvällen.
Mitt nya midjeskärp, som jag är väldigt nöjd med!
 
Söndagidag händer absolut ingenting. Jag och Nala tog ännu en sovmorgon, varit ute på promenad, satt igång diskmaskinen och funderar på att slå igång en film. Har fortfarande inte orkat storhandla, älskling har ju jobbat varje dag denna veckan och jag orkar verkligen inte storhandla själv så han ska köpa med sig något som blir middag idag. Slipper jag tänka på de i alla fall. Ska umgås med Nala hela dagen och mysa, hon var ju så duktig igår när hon var ensam. Vill alltid vara med henne så mycket jag kan dagarna efter hon varit ensam. Hon har vant sig mer vid att vara ensam i lägenheten nu så det känns lättare att lämna henne ensam nu än de gjorde innan. Hon är ju van vid de sen innan, men alltid lite speciellt när man flyttar till nytt. Ne, nu ska jag sluta skriva och göra lite te. Önskar er en fortsatt trevlig söndag!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo