Tips: hårinpackning

Hejsan!
 
Har varit ganska dålig på att uppdatera i veckan men kan bero på att jag inte gjort något direkt intressant och inte mått toppen heller. Missat mina jobb dagar denna veckan pga de också, känns sådär att missa andra veckan på jobbet men är man sjuk så är man. Sitter här och dricker chailatte och har en otroligt hemsk mensvärk som inte vill ge upp, fast jag tagit värktablett också.. Suck, hatar mensvärk!
 
Tänkte tipsa om en hårinpackning jag använder. Har tänkt göra de i flera veckor nu men ständigt glömt bort de. Jag har aldrig använt hårinpackning innan så detta är faktiskt den första jag använder men den överträffade definitivt mina förväntningar. Jag pratar om Elvitals hårinpackning total repair.
 
Har hunnit använda den några gånger nu då det är några månader sen jag köpte den, och varje gång jag använt den så har håret blivit jätte lent, fräscht och otroligt lätt att borsta. De verkar helt enkelt som att hårinpackningen verkligen funkar. Jag gillar ju Elvitals schampon och balsam, så var därför jag köpte just deras hårinpackning. När den är slut tror jag att jag ska testa Doves hårinpackning, jag gillar deras schampon och balsam också nämligen!
 
Så nu har ni fått lite tips, tycker verkligen ni ska testa hårinpackning om ni inte gjort de innan!
Och har ni inte testat Elvitals eller Doves schampon och balsam så har ni verkligen missat något också!! 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo