Systemkamera

Hejsan hoppsan!
 

Kom upp ganska tidigt idag för att vara jag, åt frukost och gick ut med Nala. Sedan gick jag en längre promenad bort till Johannelund för att hämta min systemkamera jag har köpt. Var tvungen att växla pengar först så blev ett besök på Ica och köpa lite nödvändigheter som ändå var slut hemma.
 
Ivrig som man är så testade jag kameran lite på vägen hem. Jag tar ju alltid massa bilder, främst med min iphone och innan jag hade iphone med mina andra telefoner jag haft, så har ju tusentals bilder på datorn, gillar att fotografera helt enkelt, så när Joel tyckte jag skulle skaffa en hobby så tänkte jag varför inte fota lite mer ^^
 
Så en systemkamera blev de, ska tydligen vara en bra kamera för nybörjare. Har ju aldrig haft just en systemkamera tidigare, så blir att börja med denna och lära sig allt så kan man köpa en dyrare och bättre senare.
 
Kommer säkert gå ut till helgen och öva lite med denna, testade att ta lite bilder på Nala nu när jag kom hem, har hittat alla olika användningar men att ha flera bilder på en sovande hund kanske inte är så kul ;)
 
 
Idag är de torsdag, innebär även att de är min sista jobbadag för veckan. Så otroligt skönt!
Känner inte alls för att jobba idag men får tänka på pengarna jag tjänar! Joel lånade min cykel idag så blir bussen fram och tillbaka till jobbet idag, lite skönt ändå, är kallt ute idag, men kommer sakna att cykla ändå.. Går ju mycket fortare och så behöver man inte passa massa busstider.. 
 
Hoppas ni får en trevlig torsdag!







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo