Spännande onsdag

Vaknade vid 9 imorse av alarmet, myste i sängen ett tag, åt frukost och fixade mig. Satt vid datorn en stund och så kom el snubben hit och skulle fixa vårat bredbands uttag till hallen istället för köket. Äntligen är vårat bredband bra och det trådlösa funkar, vi har dessutom det i hallen som vi vill. Men på morgonen var el snubben bara här och kollade exakt vad han skulle göra sen kom han tillbaka vid lunch.

Jag cyklade iväg mot stan vid halv 11 för att gå på min jobb intervju. Självklart började de regna när jag cykla.. Intervjun gick bra, han sa att han fick ett bra intryck av mig! Så på måndag ska jag tillbaka för utbildning och skriva avtal :D jag har i princip jobb nu! Så jäkla skönt att slippa AF och jobbcoach!!

Gick på stan efteråt för att hitta en halsduk men var inte nöjd med de jag hittade så ska vänta, tänkte åka till Tornby idag men vi orkade inte...

När jag kom hem tänkte vi äta lunch men så kom el snubben precis då så de fick vänta tills de hade dragit sladden och gjort färdigt. Efter lunchen var vi tvungna att städa undan också och fixa så efteråt var vi helt slut och orkade inte cykla till Tornby som vi tänkt.

Glömt ta fram något ur frysen till middag också och älsklingen hade huvudvärk så jag cyklade till Ica och köpte varmkorv och bröd som fick bli middagen idag. Köpte även lite gott, chips, dipp och choklad som vi mumsa på till en film på kvällen.

Nu ska vi se nya avsnittet av Greys Anatomy och dricka chailatte.
Hoppas ni också haft en bra onsdag! :)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo