Ridlektion

Kom hem för ett litet tag sen, har varit och provridit. Visste inte alls vart jag skulle så cyklade bort några minuter tidigare.. Letade rätt på vart själva uppropet skulle vara någonstans, blev uppropad och fick välja häst. Läraren frågade om jag ville ha en lugn eller pigg häst, gillar ju mest lugna så fick en häst som hette Picasso.

Sedan gick vi till hästarna.. Jag gick först och kollade hur denna Picasso såg ut och vart han stod, sen hämta jag hans ryktpåse och började borsta. Var så sjukt länge sen jag satte på sadel och grejer, men de gick bra. Fick även lite hjälp av de snälla tjejerna som skulle rida med mig.

När alla var färdiga så gick vi till ridhuset med våra hästar. Tyckte Picasso kändes stor så fick använda pallen för att komma upp. Kollade på hemsidan nyss och han är ändå ca 170 cm. ^^

Vi började skritta runt och de kändes väldigt bra, men ovanligt att rida med sadel, haha. Vi skiftade mycket mellan skritt och trav sen började vi rida serpentinvägar, först i skritt och sen la vi till halt och trav på vissa ställen. I slutet galopperade vi ett varv sen trav och så galopp ett varv igen, osv några gånger.

Det var så kul! Jag hade totalt glömt bort känslan av att flyga fram på en galopperande häst! :D känner att det var rätt nivå på lektionen också, kan ju inte så mycket egentligen så ska bli kul att lära sig. Men just den här gruppen har ju snart gått hela sin termin så jag ska börja till våren.

De var även kul att höra läraren säga när man gör något bra, man blir så glad! Och fick höra ganska många "Hälen, Catharina!" Haha, är inte så bra att komma ihåg att hälen ska vara neråt! Tappar greppet ibland i trav och galopp också, men det är ju något att öva på sen.

Nu har jag duschat och ska äta något, hade behövt handla lite små grejer men orkar inte idag. Det är riktigt bra träning att rida, man använder många muskler, blir varm och helt slut när man kämpar mycket i en hel timme!

Ska försöka hinna dammsuga nu innan mamma kommer. Ikväll ska jag och älskling iväg och festa. Flera av hans gamla polare från Kiruna kommer så ska bli roligt, kanske få träffa några jag inte träffat innan.

Här är en bild på fina Picasso som var väldigt törstig efter ridlektionen.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo