Måndag 22 oktober 2012

Då var det måndag igen! Som vanligt så ligger jag kvar i sängen alldeles för länge på dagarna, nackdelen med att börja jobba först 17. Blir lätt så när man har en liten mysig vovve i sängen också som inte vill något annat än att ligga kvar där så länge som möjligt!

Men vi kom upp till slut, har ätit frukost och varit ute på en promenad. Usch, vad vädret känns tråkigt.. Sitter vid datorn och surfar runt lite innan jag måste fixa lite mat. Sedan är de jobb som gäller, 17-21.. Mitt jobb är verkligen lååångtråkigt, tiden går hur sakta som helst men men.. Har inte tänkt jobba sär allt för länge. Får tänka på motionen jag får när jag cyklar dir och hem igen.

Fick paket med posten idag :D älskar att få paket!! Två stycken idag, i den ena var min nya bh. Tack och lov så passade den! Jag har ju haft såna problem med att hitta bhar som passar, jag hoppas bara att de jag har nu inte blir för små snart också som de andra blivit. Och i det andra paketet så fanns mitt nya iPhone skal, de är väldigt likt mitt gamla. Det är som en uppgradering av mitt gamla kan man säga. Gillade ju mitt gamla så mycket, och de nya är så fint! Kommer nog bli väldigt nöjd med de också. Älskar stjärnor/stjärnfall! <3






ANNA

snyggt skal! :)

Svar: Tack! :D
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo