It's too cold outside, for angels to fly

Vaknade ganska sent idag, älskling var redan uppe. De dagar han är ledig är sköna att bara ligga och mysa en stund i sängen på morgonen, han kom och la sig bredvid mig i sängen när han såg att jag börja vakna, så mysigt!

Efter vi ätit frukost och lunch, jag hade duschat och vi hade fixat oss och varit ute med Nala så cyklade vi iväg till Tornby. Var förbi Telia butiken där älsklingen fixade ett jobb ärende, sen gick vi runt i lite butiker och kollade efter nödvändiga saker ;) hittade en väldigt fin vinröd bh på cubus, så nu har jag äntligen en bh som passar och inte är för liten! :D jag är super nöjd!

Var förbi Ikea en sväng för att köpa några småsaker där också, bl.a en mjölkskummare ;) ska inviga den senare och skumma mjölken till chailatten, vi ska mysa med bullar, är ju kanelbullens dag idag. Man fick gratis kanelbullar på Ikea!

Tittade efter ett par lite annorlunda leggings på H&M men när vi fråga personalen så hänvisade de oss till stan så vi cyklade dit, där fanns de inte heller och de trodde inte att de fått in dom än.. Tänkte beställa dom från hemsidan nyss men så stod de tillgänglighet: någon gång i november (kommer inte ihåg datumet). De kanske förklarar varför de inte finns i butik än, men tycker det är dåligt att de finns med i H&Ms katalogen som skickade ut i typ augusti... Första höstkatalogen som kom ut. Men men, jag ska ha dom sen!

Resten av kvällen ska vi bara mysa masa, äta bullar och choklad.. :)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo