Glossybox - Oktober

Idag kom min andra Glossybox!
 
Tyvärr var postgubben idag inte lika lat som den förra, som ringde på dörren istället för att lämna in den på närmsta post kontor, eftersom boxen är för stor för vårat brevinkast.. Utan idag fick jag ett sms om att jag skulle hämta ut boxen på Ica.. Typiskt när älsklingen lånade min cykel idag, är så segt att gå till Ica tycker jag, mycket bättre när man kan cykla. Men jag hade lite tur, då mamma skulle bort dit så hon hämtade ut boxen åt mig! :D
 
Som vanligt luktar den helt fantiskt när man öppnar boxen!
 
 
Denna boxen var inspirerad av Geisha stilen. Alltid tyckt att geishor är så fina. 
Det fanns mycket intressesanta saker i boxen, och något jag var mindre intresserad av men ändå kommer testa.
 
 
Boxens innehåll:

Aussie - 3 minute miracle reconstructor (inpackning)
 
Dermalogica - Clean start - 3 step day and night kit (ansiktsrengörings grejs)
 
Nails inc. (nagellack)
 
Brilliant smile - whiteningEVO mouthrinse (munskölj)
 
Beautybird - Luxurious exfoliating soap bar (tvål)
 
 
Man fick även en chokladkaka, självklart en Geisha dark.
 
+ lite rabatt kuponger ifall man vill köpa några av produkterna sen.
 

 
 
 
De jag är mindre intresserad av är just produkterna från Dermalogica. Jag köpte alldeles nyss en ny ansiktsrengöring från L'oreal. Har inte använt den innan så vill gärna se om den är bra. Jag använde en annan innan som jag brukade köpa från Apoteket, men den började göra min hy så otroligt torr, just runt munnen också och de är ju inte så bra för mina utslag... Därför jag bytte till L'oreal.
 
Jag tänker ändå testa de från Dermalogica som jag fick i boxen. Förra gången fick jag ju också en ansiktesrengöring, och den var riktigt bra. Jag funderade på att byta till den men så tyckte jag den var lite jobbig att använda. De jag fick från Dermalogica nu är ju ändå 3 st från samma serie, en rengöring, en tone (för att matta ner och hålla breakouts borta) sen en lotion. De är alltid kul att testa nytt, men jag är ganska försiktig men just rengörings grejer för ansiktet pga mina utslag, jag vill ju ha bort dom! Vill inte ha något som irriterar och gör dom värre.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo