Frustrerande

Åh vad jag hatar försäkringskassan!!

När vi sökte om bostadsbidrag för flera månader sen nu så var de så dåligt, vi väntade 2-3 månader på att få besked och de ställde samma fråga varje gång man ringde in och undrade hur de gick med våran ansökan.. Börja undra om de ens gjorde några anteckningar. Sedan får man veta att allt sket sig och vi inte fick något, för den där lilla frågan de ställt varje gång. Ändå var de ingen av de ca 15 gånger som de ställde frågan som de nämnde att de Linda vara ett problem.

Jag är så nöjd att få slippa dom nu när jag börjat jobba, men första månaden på nytt jobb får man ju ingen lön.. Så detta skulle vara sista månaden jag får mina pengar från försäkringskassan men då har de ännu en gång lyckats krångla till de. Pengar som jag är beroende av och skulle fått idag kanske jag inte får alls, fast jag har rätt till att få dom, eller så får jag dom först i november. Sånär man får papper om de och försöker ringa för att reda ut problemet så är självklart deras system överbelastat och de säger att man sk ringa senare.

Fyfan, jag har då aldrig varit med om något så dåligt som försäkringskassan. De här är så frustrerande. Fattar inte varför de inte kunde betalat ut de pengarna jag har rätt till och sen gjort sin "utredning" om de som är problemet, och sen betala ut resterande när de är löst. Ne, då ska dom krångla massa och göra de svårt för en.

Var bara tvungen att skriva av mig. Ska duscha, äta lunch och gå ut med Nala nu inan jobbet. Hoppas eran onsdag är bättre än min i alla fall!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo