Fredag 26 oktober 2012

Varit en fartfylld fredag!


Vaknade, åt frukost och gick ut med Nala som vanligt.
Sen åkte till Ikano för att äta lunch med älsklingen som jobba. När jag kom till hans jobb så hade han några långdragna kunder så fick gå runt i lite butiker. Självklart hittade jag något som jag köpte under tiden ;) Hittade Isadora nagellack på H&M som var på rea, 30kr/st. Blev ett väldigt mörkt vinrött (ser nästan svart ut) och ett ljust vit/silvrigt.. Båda två kommer från förra vinterns kollektion.

 

 
Köpte även en nya deo då min gamla var slut. Gick bara runt och tittade och plötsligt såg jag alla deos och insåg att jag behövde en.. Det är bra att driva runt i butiker och bara kolla ibland ;)
 
Sedan åt vi lunch på Mcdonalds och efter de gick vi till Hööks, som var anledningen till att jag åkte till Ikano egentligen. Lucnhen var bara en bonus, en stor bonus! ;) Köpte ett bar ridskor från Hööks, har inte lyckats lästa ut mina fina ridstövlar än och vet inte riktigt om jag ska sälja dom istället. Får fundera lite på de, har trots allt fått på mig dom men kan fortfarande inte gå normalt i dom för de gör lite ont, så hade behövt lästa ut dom lite. Läder stövlar är ju alltid lite stela i början också.. Ska ju provrida redan imorgon så älsklingen tyckte vi skulle köpa en säkerhetsväst också, hade tänkt köpa en begagnad men han är alldeles för rädd om mig för att låta mig rida utan en imorgon, så söt min man är <3 Så det blev ett par ridskor och en säkerhetsväst på Hööks alltså. Var en riktigt fin butik och personalen var trevlig så kommer nog bli där jag köper de flesta ridgrejerna.
 
Efter besöket hos Hööks så var älsklingen tvungen att gå tillbaka till jobbet. Jag åkte hem till Nala, gick ut med henne och testade mitt nya nagellack (de mörka) sedan var jag tvungen att ta bussen till resecentrum, skulle träffa Emma. Vi gick in till stan och tog en fika på Wayne's coffee.. Promenerade sen tillbaka till resecentrum, tog bussen hem till Nala! <3
 
Resten av kvällen har jag inte gjort något speciellt, lagat mat, ätit och kollat serier. Ganska trött också..
Kanske blir att gå och lägga sig tidigt... Hoppas ni haft en fin fredag!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo