Cykel utflykt

Blir bara en lugn dag hemma idag, har ingenting vi behöver göra idag så de är skönt. Tog en längre promenad med vovven, postade iväg ett paket också och sen gjorde vi en cykel utflykt alla tre. Till en ankdamm, ankorna var helt tokiga. Och det märktes att de brukar bli matade, de kom riktigt nära.

Nala verkar riktigt trivas i cykel korgen :) hon är så söt när hon sitter där och tittar, hon skäller inte på andra hundar eller något heller så det går väldigt bra att cykla med henne. Det är riktigt roligt också :D nu är vi hemma igen och både Nala och sambon är trött, själv är jag ganska pigg. Får se vad resten av fredagen bjuder på, önskar er en trevlig fortsättning på dan. ;)






emelie

Vilken söt vovve :)

Svar: tack :D
Catharina Andersson

bella nyqvist

fin blogg! :D checka gärna in min!! har precis satt igång mitt bloggande igen efter att ha haft en bloggpaus :)

Bina

Så sött. MIn ena hund älskar med o åka i korgen =)

Svar: va roligt :) jag hade dock velat ha något som gör de lite säkrare för en att ha hunden i korgen när man cyklar, om man ska cykla någon längre sträcka då :P
Catharina Andersson

Bina

Ja det är klart. Men de finns ju cykelkorgar som är till hundar, är där inte typ en ring man fäster hunden i el så ?
Min ena hund sitter så fint alltid, men håller alltid i hans koppel. men den lilla skiten jag har, han får sitta i väska, han hoppar ur annars.

Svar: jo men de är svårt att få tag i såna korgar :P finns några som har ett nät över sig också.. jo min sitter alltid fint också, brukar hålla i kopplet med, men man vet ju aldrig.. vill inte utmana ödet ^^
Catharina Andersson

Bina

Min Lakritz skulle aldrig hoppa ur, men är man inte helt säker så ska man ju ha locket. De finns si de flesta stora djuraffärer, tex Arken Zoo om du har det nära dig. Annars kan du säkert beställa sådan =)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo