Bråk helg

Haha ja som rubriken säger, jag och sambon har bråkat ungefär hela lördagen. Fast våra bråk är inte som såna där värsting bråk andra par har, att man gapar och skriker, springer runt, gråter och massa sånt där. Utan vi pratar och diskuterar massa, är osams och stundvis tysta och tjuriga. Även lite barnsliga ^^ men så är de för oss att bråka. Alla par bråkar, det ska ju vara sunt för förhållandet att få ut allt.

Vi blir alltid sams och förlåter varann väldigt fort. Vi vet att det alltid kommer vara vi två, som vi sa idag när vi bråkade, vi vet att alternativet att lämna varann inte finns för oss längre. Den som blir lämnad skulle bara följa efter den andra ^^ haha, ja vi är knäppa.

Vi vet att vi älskar varandra väldigt mycket och att vi bara vill ha varann. Så lite bråk då och då gör inte så mycket, som sagt man måste ju få ut allt så att man har ett bra och sunt förhållande. ;)

Fast att vi har bråkat så har vi haft en väldigt mysig lördag ändå, men film, god mat, pannacotta med bärsås till efterrätt och även McDonalds mat mitt i natten.. Usch vad vi äter mycket! Mycket skratt, mys och kärlek <3






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo