Tisdag 13:e november 2012

Hej på er!
 
Haft en mysig dag med sambon, tills han åkte till jobbet för någon timme sedan. Tog en promenad med Nala och sedan har jag inte gjort något vettigt. Ska vika kläder och lägga in i garderoben, fundera på om jag kan göra någon roligare middag än köttfärssås och pasta... Blir förmodlingen lite Scrubs avsnitt också.
 
Igår innan jobbet gick jag till Ica och hämtade ut min bok som jag hade skickat efter. Har märkt att jag gillar att läsa böcker som folk skrivit om hur dom kommit så långt och gjort så mycket i sitt liv. Läste ju Carolina Gynnings böcker för ganska länge sedan nu och boken som jag hämtade igår var Från blogg till business, av Tyra Sjöstedt.
 
Jag läste ut den på några timmar, Joel tjatade om att jag skulle sluta läsa och spara lite till senare.. Men jag kunde inte :) som vanligt med bra böcker så blir jag helt uppslukad. Jag tyckte hennes bok var riktigt bra och inspirerande, jag själv blev väldigt imponerad av henne. Vad mycket hon varit med om och allt hon gjort. Har ju bara läst hennes blogg i några månader så visste inte så mycket om henne, men nu gillar jag henne ännu mer än innan.
 
Av alla stora bloggare så är det bara just Kenza och Tyra som jag följer. De känns som jag kan relatera mer till dom än andra bloggare, de känns som om dom faktiskt är "vanliga människor" och inte några som sitter på sina höga hästar.. Ni andra som följer dom förstår säkert vad jag menar.
 
Hur som helst så är jag imponerad och väldigt insprirerad av vad jag läste i hennes bok! Tycker ni ska köpa den!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo