Slappar dag

Sov väldigt länge idag både jag och Nala, efter frukosten gick vi ut i regnet.. De har verkligen regnat hela dagen och vissa stunder även ös regnat då.. Lite tråkigt! Så idag har jag tvättat, jag vet inte hur mycket men när jag hämtade alla kläder från tvättstugan nyss och bar upp dom för alla trappor, så var de satans tungt!

Har även dammsugit hela lägenheten, de behövdes.. Känns så mycket bättre nu. Hade dock behövt fixa disken med som bara växer och växer.. Får se om jag gör de ikväll eller imorgon. Är så otroligt skönt att vara ledig idag, bara slappa och hinna fixa grejer här hemma.

Älskling var så hungrig när han slutade så han åt buffé innan han cyklade hem, tydligen åt han så mycket att han klarar sig resten av dagen för varje gång jag nämnt mat så säger han bara saker som "usch" och "blä.." Så funderar på om jag bara ska köpa en kebabtallrik till mig själv senare som middag. Är de slappar dag så är de ;)

När sista tvätten är klar, sängen är bäddad med nytvättat och Nala har fått vara ute och göra sina behov igen, så ska jag nog ta ett varmt bad, med ansiktsmask och kanske även använda ricinolja för håret igen. Inte använt ricinolja igen sen första gången, man ska ju använda den 2ggr/veckan, så måste skärpa mig så jag får se någon skillnad snart! ;)

Nu ska jag mysa med Nala till några avsnitt av Scrubs innan jag ska hämta tvätten.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo