Fars dag

Idag är det ju Fars dag, och jag ska tänka lite extra på min kära pappa idag som jag så gärna önskar hade varit kvar här på jorden hos mig <3

Jag har varit med om väldigt mycket i mitt liv, trots att jag bara är 20 år. Och de har ju gjort mig till den person jag är idag, men att förlora sin pappa när man endast är 13 år, de är nog de svåraste jag har varit med om.

Man missar så mycket och pappa bodde inte hemma hos oss på flera år innan han gick bort heller.. Det är så mycket saker som jag önskar att han fortfarande fanns här för, så mycket jag hade behövt honom för.. Jag kan ibland inte sluta tänka på om inte livet varit bättre både för mig, min bror och mamma om du varit kvar här hos oss.

Har ju mer eller mindre växt upp utan pappa men det finns ingen som gett mig så mycket som du pappa. Jag saknar dig mer för varje dag som går. Har många fina minnen av dig men ibland är det svårt att minnas utan att tårarna kommer, men du finns alltid i mina tankar!

Jag älskar dig pappa, jag kommer alltid vara din lilla flicka. Jag hoppas du är stolt över mig och att du alltid kommer vaka över mig. <3






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo