Söndag 23:e december 2012

Sitter hemma hos Silvia just nu i hennes kök, vi sitter med våra laptop och surfar runt lite ;) har skickat över bilder till henne som vi tagit i helgen. Vi har inte ens ätit frukost än, haha. Sov mycket längre idag, vi la oss ganska tidigt och sov till typ 11-12. Kvällen innan sov vi ju endast några timmar, då var ju Camilla här och sov också.
 
Haft en väldigt bra helg, vi var i stallet några timmar igår och red. Tog en del bilder då ;) Tänkte ladda upp dom så ni får något att titta på. Sedan har vi gått på A6 två dagar, jag hittade några fina underkläder - så jäkla svårt att hitta bhar som har större än C-kupa, så när jag faktiskt hittar några bra så blir jag överlycklig! Hittade även en fin topp, i vinrött. Älskar den färgen!
 
Tycker någon butik borde satsa på att göra bhar med större storlekar så de finns till oss som har de, från D-kupa och uppåt liksom. Fina ska de vara också och inte bara "vanliga" tråkiga med typ inget mönster och inga fina färger.
 
Sedan har vi ätit massa gott, pizza, tacos, äggröra till frukost, en jättegod drick yoghurt som mellanmål i stallet och tårta. Har kollat film och haft ansiktsmask kväll. Tyckte helgen bara flög iväg, men kul har vi haft!
 
Men nu längtar jag faktiskt hem till min sambo och lilla vovve! Hem och fira jul, sen är de inte många dagar kvar tills vi åker upp till Kiruna. Längtar så mycket till nyår!
 
Ikväll ska vi nog spela bingolotto, är ju uppesittar kväll! Någon mer som ska spela? :)
 
 
 
 
 
 





Silvia Gonzalez

får min soffa den 3 januari så eftre det måste du komma hit igen! :D <3

Svar: okej ;) <3
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo