Massage olja

Vi har testa flera olika massage oljor nu.. Först en som var som en sten som smälter när man drar den längst t.ex armen.. Köpte den i en butik här i Linköping som heter Lush. Den höll länge och var väldigt bra men de var ändå rätt jobbigt att det var just en massage sten, de är så mycket lättare med massage oljor i flaskor. Gick väldigt lätt in i huden, de var ju även som en lotion, så var inte farligt att lämna kvar.
 
Vi har även testa en massage olja från Apoteket, tror den hette Trust in lust. Den var helt okej också, inget märkvärdigt egentligen. Även den höll länge, tyckte bättre om den då den var i flaska. De kunde ta ett tag innan den gick in i huden, då kände man sig lite kladdig..
 
Nu har vi en massage olja som kommer från The Body shop, den luktar gudomligt och är på flaska. Den går rätt fort in i huden också. Sambon överraskade mig för några dagar sen när han kom hem med denna, han vet hur mycket jag tycker om när han ger mig massage och de är ju mycket lättare och skönare med massage olja! Vi har inte haft en på ett tag innan denna så de var en riktigt bra överraskning! 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo