Julklapp

Go kväll!
 
Idag har de varit full rulle här hemma, sambon är ledig idag och imorgon så vi passar på och njuter för fullt! Har även haft tvättdag, fotat lite bilder på oss, kollat film, handlat och mys massa såklart. Till middag blev de kebabrulle, mums!
 
Har som sagt fotat lite bilder på oss, Nala fick vara med också. Vi ville ta ett fint kort på oss för att rama in och ge bort som julklapp till mina svärföräldrar. Fick en hel del fina bilder, flera med Nala. Först var de tänkt att bara ha på mig och Joel men sen stod Nala och pep massa hela tiden när vi tog korten, så vi plockade upp henne i famnen så fick hon också vara med på några. Och av de som vi tyckte mest om sen, vi hade några vi valde mellan, så var de alla bilder med Nala som vi tyckte blev bäst.
 
Så nu har jag tagit bort röda ögon och klippt till bilden lite i Photoshop. Hade gärna gjort mer om jag visste mer hur man använder Photoshop, men har inte haft de så länge och därför inte hunnit öva jätte mycket. Men är nöjd med bilden ändå. Vi ska lämna in den och få den utskriven på fint fotopapper med, då kanske de kan ändra om man kommer på något också.
 
Vad tycker ni om bilden? :)
 





Jenny

åh vilken din bild! Ni är så fina tillsammans :)

Svar: tack fina du <3
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo