Gott nytt år

Tänk att 2012 redan är slut, nu så börjar snart 2013. Hoppas ni alla haft ett bra år, de har i alla fall jag haft. Sedan har man ju alltid lite upp och nedgångar under året, men de har definitivt varit en utav mina bästa år, har ju haft ett helt år med min andra hälft! 
 
Har ju blivit förkyld, dagen efter vi kom till Kiruna vaknade jag med förkylningen. Misstänker att jag kanske blev smittad i Jönköping ;) eller att den faktiskt legat och lurat ett tag som jag har trott innan. Hursom helst så känns de lite bättre idag, snoret bara forsar ut ^^ haha.. Så förhoppningsvis klarar jag av att festa hela natten!
 
Just nu kollar väl de flesta på hockeyn, sedan vid 18 tiden ska vi äta nyårsmiddag, blir tre rätters tillsammans med Joels föräldrar och hans bror med familj. Blir en riktig familjemiddag! Efter de sticker vi iväg till några av Joels kompisar för att festa, och sedan blir de utgång.
 
Ganska skönt att vädret är milt här uppe nu, jag har alltid sån tur när vi kommer hit. Är just nu ca -6 och Joel sa att de några gånger varit -30 på nyår.. Så jag kanske faktiskt inte fryser tårna av mig i mina klackskor ikväll ;)
 
Jag hoppas ni får en trevlig nyårsafton!
 
Gott nytt år!! ♥
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo