Måndag var det ja

Känts som en väldigt lustig måndag, snarare känts som en fredag/lördag. Haft en väldigt bra måndag, med promenad runt Stångån i förmiddags med Jenny och Saga, sedan blev det en välförtjänt chailatte hos Espresso House, mysigt att sitta på uteserveringen under tak och med filt när det tok snöar :)
 
Hem en vända efter de, ta ut Nala på en promenad, käka lunch, ducha osv... Sedan ner till stan igen strax innan 18-tiden, för att möta Anna och gå på Intersports tjejkväll. Blivit en tradition för oss nu, shoppa lite träningskläder och få goodiebag! Kul hade vi och shopping som vi egentligen borde låtit bli blev det för oss båda ;) haha.. Körde sedan fika nr 2 (för min del idag) på Espresso House, jag borde väl få kalla mig stamkund nu ;) Gick samtidigt igenom våra goodiebags och konstatera att de var bättre än förra årets.
 
Blev upphämtad i stan, hem och laga middag och däcka i soffan efter att ha ätit... Trött och med värkande fötter, dags att väcka Joel nu som ligger och slumrar i soffan så vi kan gå och lägga oss. Hoppas ni också haft en trevlig start på veckan!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo