Lady Gaga i Globen

Igår så åkte jag och Jenny till Stockholm för att se Lady Gaga i globen. Jag fick ju de i födelsedagspresent av henne :D Vi var framme igår vid 14-tiden och åt lunch på Jensens och strosade på stan en stund, upptäckte att Victorias Secret hade öppnat dagen innan så dit var ju självklart att vi skulle gå. Jag köpte två jättefina trosor därifrån, toknöjd!

Sen åkte vi till hotellet. Där så drack vi vin och fixade oss innan vi gick till Globen. Såg förbanden som var okej, och sedan varade själva konserten i ca 2 timmar. Var väldigt kul och en bra konsert tycker jag, mycket ljusshower och effekter. Gillade att hon var engagerad med publiken också.
 
När vi vaknade imorse ville man ju inte gå upp, så fluffiga och mjuka sängar som hotellet hade! Var jätte mysigt hotell och rummet tycker jag var perfekt. Vi åt frukost och fixade oss sedan för att checka ut och åka in till stan. Strosade runt lite mer där i butiker och sedan köpte vi med lunch till tåget. Tack för en toppen vistelse i Stockholm och en grym konsert Jenny ❤
 





Jenny

Tack själv gulle du! <3 :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo