Tell me we're dreaming

 
Precis blivit klar med min novell inlämingsuppgift, intressant uppgift då vi skulle skriva en fallbeskrivning om en person som kommer till Sverige från ett annat land. Vi lottade ut land (jag fick Serbien) och sedan fick man hitta på resten själv om personen osv.. Men ska såklart ha med vilka papper och villkor som gäller. Det kändes till slut mer som att jag skrev en novell ^^ men jag blev nöjd och nu är den inskickad, börja plugga till provet på fredag istället nu då. 

Tänkte skrivit uppgiften igår men efter skolan låg jag mest bara hemma och plågades av en hemsk mensvärk. Den försvann mer och mer framåt kvällen men jag känner än idag av den lite grann, men igår var en av de hemskaste jag varit med om, fyfan! Joel var söt och kom hem med glass till stackars mig, småsaker och gester är värt så mycket. 

Idag blir en lugn dag, men till veckan har jag tänkt komma igång med träningen igen. Har redan bokat två pass för denna veckan, och ser fram emot dom då b.la en utav dom är helt ny för mig :) Hoppas värmen kommer tillbaka snart så de blir roligare med lång promenader också, även om jag inte har något emot regn väder, tycker de är riktigt mysigt speciellt om man har sällskap eller bara en vovve som myser med en ;)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo