Lördagens händelser

Igår så kom min saknade sambo äntligen hem! Dock var han så bakis och trött så de blev att äta lunch och sedan sov vi några timmar, jag hade sån jäkla mensvärk på förmiddagen som vägrade gå över men med tigerbalsam och en sovstund med sambon så gav mensvärken upp sen :) 
 
Senare åkte vi ner till stan för att möta Jenny, Rickard och ett helt gäng med bekanta till dom för att kolla på hockeyn. Vi var på New York legends, var väldigt trevligt och självklart blev de några drinkar. Hittat en ny favorit, velat prova den länge så igår slog jag till - P2! Den kommer beställas oftare. 
 
 
Jag och Joel delade även på en nacho tallrik, var gott de med! Efter matchen så gick vi till Horse and Hounds, blev ännu en P2 där ;) Joel drack dessutom en öl (mörk) som jag smakade och inte tyckte var helt förfärlig som jag brukar tycka med öl. Var ett väldigt mysigt ställe, har ju aldrig varit där innan. De hade en sadel som hängde på väggen ^^ Stötte även på en gammal bekant där, var knappt så vi kände igen varann var ju trots allt några år sen. Men hon pluggar här så vi ska försöka ses någon dag.
 
Lite innan 23-tiden så kände vi att de var dags att ta oss hemåt, Joel jobbar ju trots allt idag. Vi gick först till hemmakväll för att köpa varsin Ben och Jerry glass och sedan åkte vi hem och myste med våran glass framför tvn innan vi la oss.
 
 
Har en ny favorit bland Ben och Jerry glassarna också ;)
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo