Blåsig ridtur

Jäklar, de blåser ju som en storm ute ikväll! Märks inte så mycket i stan men när vi kom ut på landet, och hämtade hästarna från hagen och red, så kändes de som man skulle blåsa iväg ^^

Innan gick alla hästarna i samma hage, men alla kommer inte riktigt överens, så nu står de delade i två hagar. I ena hagen står två stycken och resten står tillsammans, så när Anna tog in sin häst som var en av de två som står ensamma, så fick vi (jag) ta med den andra till resten av hästgänget, och när jag lämnade av den hästen så tog jag in Pilgrim också. gjorde likadant när vi tog ut dom också, jag lämnade Pilgrim och tog med en annan häst till andra hagen så ingen behöver gå ensam ;) Blir lite extra jobb, men vad ska man göra..
 
Vi red en sväng i skogen, blev trav och galopp på några sträckor också. Pilgrim var pigg, de märktes när de andra galopperade iväg och han (så fort jag skänkla) flög iväg efter dom. Lät honom springa så fort han ville på raksträckan, så han skulle bli av med sin energi :) sedan saktade vi in lite i svängarna och saktade av till trav strax efter när de blev lerigt. Sedan skrittade vi längs grusvägen tillbaka så att ridturen skulle bli lite längre än om vi gått mellan åkrarna. Tack och lov satt hans sko på bakhoven kvar efteråt också, den satt ju lite löst. ;) Var en härlig ridtur och ett bra slut på dagen!
 
så söt när han spanar ut i mörkret (efter kompisarna förmodar jag ;))
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo