Grabbhelg

Helgen började väl för mig redan i torsdags. Hade kvällspasset i stallet, vilket innebär att man tar in alla hästarna och ger de natt maten + lite annat fix.. Jag och Anna tog en mysig ridtur barbacka runt skogen i mörkret först, var inte riktigt fullmåne men den lyste upp bra åt oss ändå ;) Efter stallet åkte vi hem till Anna där Emil hade förberett med glögg, mandlar, russin, mackor och sylt. Så de blev glögg mys där med julmusik i bakgrunden, satt och snackade massa och sedan kom Joel och hämtade mig, (han hade kollat hockeyn med polare) så vi kunde åka hem tillsammans.
 
Igår skulle jag egentligen spenderat hemma först var de tänkt, Joel skulle umgås med grabbarna. Är en gammal polare på besök här, så de skulle ha grabbkväll. Men eftersom jag inte kunde komma på något jag ville göra själv hemma och dessutom var hemma ensam rätt mycket förra helgen så hängde jag med. Blev en väldigt lyckad kväll, vi drack och spelade en massa spel. Vi borde egentligen gått hem tidigare eftersom Joel jobbar idag, men vi kom inte därifrån förrän vid tre.. Blev donken på vägen hem så Joel skulle få i sig någon mat, sedan somnade vi väl inte förrän när klockan var närmre fem.. Stackars Joel som jobbar idag, han var så bakis imorse så han fick promenera till jobbet, och själv har jag spenderat mest tid i sängen idag..
 
Ikväll är de ju hockey, så vi ska tillbaka till grabbarna för att kolla de men sen blir det nog en lugn kväll för oss. Ingen mer alkohol denna helgen ;) Joel ska ju jobba imorgon också, så vi kommer nog åka hem strax efter hockeyn. Så får vi mysa här hemma ikväll 
 
 Brukar inte kolla på "Så mycket bättre" men såg reprisen av detta avsnitt,
och denna låten är så jäkla fin och bra gjord.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo