En sån dag

Sov lite halv dåligt inatt men har ju sovit så mycket dagarna innan så jag är ändå rätt pigg idag, till skillnad från Joel som är helt färdig och ligger och sover just nu ;) han har ändå varit ledig idag. Men jag förstår honom, förra veckan jobbade han väldigt mycket, närmre 50 timmar tror jag de var och han känner sig lite krasslig också.
 
Hur som helst, idag gick vi upp halv 8 för att äta frukost och sedan skjutsade Joel mig till praktiken som började idag. Det var mest en informations dag, fick skriva under tystnadsplikt, gå rundtur, prata med handledaren och sånt där. Sedan gick jag hem till Jenny, där vi fikade lite innan vi gick ner till stan. Vi gick till lite olika loppisar och kollade, slutade med att jag köpte ett par mjukisbyxor att ha till praktiken. Ville ha ett par med fickor, för vill inte använda mina favoriter som jag brukar ha på mig hemma ^^ 
 
Efter de åkte jag hem och åt lunch med Joel och sedan var de tänkte att åka till stallet, men fick ett samtal precis innan vi skulle åka att Pilgrim var lite halt idag. Så de blev ingen ridning idag, och jag behövde inte åka ut till stallet då (om jag inte ville) utan skulle få hjälp med de andra som ska göras. Tråkigt att jag inte kunde rida, men samtidigt blev Joel glad att han slapp köra när han ändå var så trött.. Och jag kan väl känna att de var rätt skönt att bara slappa hemma ändå. 
 
Har istället bakat en cheesecake med pepparkaka och apelsin här hemma. Såg ett recept på de häromdan och blev sugen på att testa, men de var på cheesecake som ska vara i ugn. Jag föredrar de som man fryser, och eftersom jag redan har ett sjukt bra recept (fått av en barndomsvän när jag va liten) så chansade jag och gjorde enligt mitt recept istället. Tror de blir jätte gott! Receptet väljer jag dock att ha hemligt, men en bild kanske dyker upp imorgon ;)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo