Fredag 24:e maj 2013

Joel har varit sjuk sedan i måndags och jag trodde att jag skulle klara mig utan att bli smittad denna gången, vad fel jag hade. Sedan i onsdags har jag mått riktigt dåligt. Idag är första dagen då jag känner mig lite piggare, men har ställt in alla planer för helgen iaf även stallet.. Blä! Vi har varit sjuka alldeles för ofta senaste tiden tycker jag, men verkar som de inte bara är vi heller. Verkar som att alla har varit ovanligt mycket sjuka. Tycker de borde bli mindre sånt nu när de börjar bli varmt ute dock....
 
Igår orkade jag gå fram och tillbaka till Ica och idag har jag orkat åka ut till Ikano för att hämta mina linser. Har nu linser för ett halvår framåt men är också ca. 1400kr fattigare... >.< Satan vad de är dyrt! Denna kommer bli tightaste månaden rent ekonomiskt, får ju mindre CSN och Joel fick inte jätte mycket i lön heller. Så denna månaden blir de att inte köpa någonting alls, utöver de nödvändiga sakerna.
 
Till något helt annat, har börjat bli riktigt irriterad på instagram. Varje gång jag försöker ladda upp en bild/ta en med appen, så dör appen helt. Så jäkla irriterande, förstår inte vad den håller på med.. Verkar inte som någon annan har problem, eller?..
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo