Motivation is everything

God morgon!
Hände en intressant grej på jobbet igår. De gick så jäkla dåligt för mig, sålde ingenting och fasen vad de knäcker en att bara sitta där och inte sälja när alla andra omkring säljer. Dessutom var de flesta som jag ringde riktigt otrevliga, de svor och skrek åt mig.. Sa elaka saker och skällde ut mig. Efter ett tag satt man där och kände sig som skit, med tårarna strax bakom ögonen och ville bara hem!

Chefen kom förbi och fråga vad som hänt, jag som alltid säljer.. Jag sa att de gick riktigt dåligt att jag inte visste vad som hänt, han frågade om jag ville lyssna på mina samtal med honom och få lite feedback, lyssna på vad jag gjorde annorlunda idag. Men de kändes så jobbigt, hade inte klarat av de just då så sa nej. Då fråga han om jag behövde motivation.. Jag sa "som vaddå?" Då slänger chefen ur sig de magiska orden som ändrade allt! "Sälj 2 st så får du 50kr."

Jag tog motivationen! Hade ungefär lite mindre än 1,5 timme på mig. De gick emot mig först, inga sälj på några samtal men jag gav inte upp! Jag tänkte på mina 50kr. Och efter några minuter kom första säljet! Yes, nu var jag halvvägs!

När klockan började närma sig 21, började jag tvivla lite med jag kämpade på och tänkte på mina 50kr. Det var en minut kvar och jag ringde sista samtalet, jag tänkte "nu gäller de, jag ska lyckas!" Sagt och gjort, jag fick mitt andra sälj. Kändes så bra och efteråt gick jag till chefen, fick beröm och mina 50kr! ;)

Allt som behövs är motivation, sen kan du klara av vad du vill!






Emelie

Håller helt med dig! Motivation är såå himla viktigt! :)

Svar: ja, de är faktiskt kul att se när de ger bra resultat tack vare motivationen också :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo