I like to keep somethings to myself

Haft en lugn dag hemma, badat skumbad, druckit lite vin, ätit god mat.. Nu på kvällen var jag och älsklingen på bio, vi såg Ted. Den var riktigt bra, verkligen våran typ av humor. ;)

Kände igår att vi inte gjort något på ett tag och nu när jag börjat jobba också så kände jag bara för att hitta på något så de blev bio idag.

Jag tycker ju även att vara lite extra fin sådär även om man bara ska iväg och storhandla, Joel brukar alltid fråga varför jag gör mig så fin bara för att åka och handla.. Men när jag är hemma hela dagarna eller inte gör så mycket så är jag ju alltid osminkad så lite mascara, puder och andra kläder än mjukisbyxor är faktiskt inte så ovanligt när man går och handlar eller till stan t.ex..

I alla fall, nyligen köpte jag rött läppstift som jag tänkt ha till nyår. 2 st faktiskt bara för att vara säker på att minst ett passar till klänningen ^^ idag invigde jag ett utav dom. Kändes ovanligt men väldigt fint, sen hade jag dessutom lite beslutsångest om jag skulle ha glasögon eller linser. Har nästan alltid linser förutom då jag är hemma.. Men ikväll blev de glasögon, väldigt ovanligt för att vara mig. På något sätt får glasögonen mig att se mer vuxen och mogen ut, de passade ganska bra med läppstiftet! Har alltid tyckt att jag inte passar i glasögon och aldrig tyckt om de men ja.. Ikväll var ett undantag. Trivs ju faktiskt i min glasögon när jag är hemma men vanligt vis inte annars..

Någon dag ska jag fixa mina ögon med ögonlaser och slippa allt med glasögon och linser!!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo