Höst promenad

Kom ganska nyligen in efter att ha varit ute på en promenad med Nala och Jenny.
Trevligt med lite sällskap och de gick ju bra för Nala också. Hon skällde lite på Jenny först men var som vanligt när vi väl promenerade och efteråt sa hon ingeting, bara tittade på henne. Nu ligger hon här i mitt knä och är helt färdig.
 
Det är så härligt och fint ute nu med alla löv i olika färger, nu är de verkligen höst. Har ju börjat bli kyligare ute också men idag var riktigt skönt, solen skiner och värmer lite. De hade inte varit helt fel att gå ut och fota lite fina höst bilder en dag. Någon som vill? :)
 
Bakade citronmuffins igår, skulle nog haft mer citronsaft i dom, tycker inte de smakar särskilt mycket alls. Sambon tyckte de smakade deg >.< lyckat liksom.. Men han äter som tusan så goda var de ändå. Snart kommer mamma hit igen, hon fyller år i veckan också så då ska jag baka key lime paj, hoppas de blir bra. Den vi åt i Stockholm var ju så himla god!
 
Tror jag ska göra mig en chailatte och titta lite serier tills sambon kommer hem, kanske sätta igång diskmaskinen också. Hade egentligen behövt tvätta men finns ingen tvätt tid ledig, så fick en först på torsdag.... Tvättkorgen är överfull! Så torsdag blir nog ingen rolig dag..
 
Har för övrigt hittat mina gamla gympaskor, fasen va fula de är.. Men de funkar ju iaf, vem behöver snygga skor när man ska använda dom till promenader och kanske till gym om man kommer igång med de någon gång.. ^^
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo